Glänta i höstmörkret

Ibland kan ljusglimtar komma från oväntade håll. Häromdagen fick jag en tidning på jobbet, en sån där lite halvtråkig som bara handlar om jobbgrejer. I mitt fall handlar den om teknik. Jag brukar bläddra igenom den lite snabbt men den här gången var det omslaget som tog mig med storm. Där stod så här:

”För att hitta den vackraste gläntan i skogen måste man våga vara vilsen en liten stund”
Ett citat av Tomas Tranströmer som gick rakt in i mitt hjärta. Jag har tänkt på det citatet nu i flera dagar och jag blir genuint glad av den där vackra gläntan. Jag skrev ut det och satte upp på väggen på kontoret så där lyser det upp mitt höstmörker just nu!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: