Felsminkad kvinna med stödkrage smyger runt i Jönköping kvällstid

Kära läsare jag kan berätta för er att kombon nyfärgat hår i en knallig röd färg och ett svettigt aerobicspass ger en fantastisk halloweenutstyrsel. Tänk er själva när den blodröda svetten rinner ner för ansiktet och lämnar rödlila ränder över hela ansiktet plus en fet stor purpurfläck i nacken. Till på rågat har man inte med duschgrejer utan har tänkt att duscha hemma! Istället får man ta lite gult tjockt papper från duschen som en stödkrage för att färgen inte ska smeta ner kläderna. Försök att gå värdigt genom Jönköpings city i den utstyrseln! Då var mörkret min vän:) ha ha ha

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: