Stärkande energi

Ikväll känner jag att jag vill skicka lite extra energi till alla er småbarnsföräldrar som kämpar på med VAB, sjuka barn, arbete, hushållsarbete, renoveringar, nattvak och allt vad det vara i höstmörkret. Ni gör ett fantastiskt jobb varenda dag. Jag vet att vissa dagar är det extra kämpigt men det kommer andra dagar också som tur är! Var snälla mot er själva, döm inte så hårt när ni är trötta och inte orkar. Hur trötta och eländiga ni än känner er så är ni ändå det bästa alternativet för de där små hostiga varelserna. Och tro det eller ej men om så där en 20 år kommer dom att berätta hur mysigt dom tyckte det var att ni tog hand om dom när de var sjuka och hade feber. Jag vet ❤️ Kram på er!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: