Passa på

Häromdagen var jag hos polisen och skaffade nytt pass. Fem år går ju väldigt fort så här i backspegeln. Kändes inte som om det var så länge sen sist jag mätte mig, lämnade fingeravtryck och fotades. Men på de här fem åren har jag ändå hunnit vara iväg på många ställen utanför Sveriges gränser; Honolulu och Maui, San Francisco, Washington, Rom, London, Kreta, Cambridge, Teneriffa och Budapest. Dessutom har jag varit i Skagen, Köpenhamn, besökt Lofoten och åkt Hurtigrutten. Undrar vart nästa passperiod ska ta mig? Jag hoppas på Australien och Island. Men först ska jag till Tranås och njuta av SPA. Det är inte fy skam det heller!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: