Alarm off

Vad är det som händer? Vad är det som tjuter så infernaliskt? Rätt in i mitt öra. Jag kämpar och kämpar för att ta mig upp till medvetande. Okej det var bara alarmet på telefonen. Klockan är redan 05:30. Dags att slå upp dom stora bruna och åka till jobbet. Jag är riktigt, riktigt fett fredagstrött och vill verkligen bara fortsätta sova…
Så idag är jag glad för att jag faktiskt lyckades ta mig upp ur sängen imorse och iväg till tåget och jobbet. Och för att jag får sova hur länge jag vill imorgon 🙂 Alarm off!

Ha en go fredagen den 13:e kväll! 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: