Cykellycka

Jag har köpt mig en ny cykel! När jag cyklade hem den kände jag mig lika lycklig som när jag var barn och fick ta ut cykeln för första gången på våren. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag bara log. Den är jättefin och vit, har sju växlar, en plingeling, lampor både fram och bak och en cykelkorg. Den kommer jag att kunna göra många fina utflykter med i sommar:)

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

En tanke på “Cykellycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: