Hinder eller utmaning

Ja vad är det för skillnad egentligen? Just detta sitter jag här på en buss i de småländska skogarna och filosoferar runt, på väg hem från jobbet. Är det två helt olika saker eller bara två olika sätt att se på samma sak? Något som ligger framför oss? Kanske något mitt i vår uttänkta väg som stör våra planer? Jag tror att vi människor är tillräckligt kreativa, modiga och uppfinningsrika att ta oss an de flesta hinder som kommer i vår väg som utmaningar. Jag säger inte att det är lätt, men vi kan öva oss på det och bli bättre. Kanske det räcker att göra ett annorlunda ordval till att börja med? Välja att kalla det utmaning istället för hinder? Eller kanske till och med en möjlighet? Nja det vore kanske att gå steget för långt? Eller?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: