Vädrets makter

Ja dom verkar ha bestämt sig för att sluta plåga oss med snö, is och kyla. Äntligen kom den, årets första värmebölja. Så efterlängtad och välkommen. Jag ser hur allt bara förändras. På gatorna där folk nyss gick ihopkurade mörkklädda och tysta syns nu istället glada människor i vårkläder som sträcker på halsarna och vänder sina ansikten mot solen och bara njuter.  Det hörs skratt och prat och glassfrysen i kiosken är tömd ner på sista piggelinen. Den förut så hårdfrusna sandstranden utanför fönstret fylls av baden-badenstolar, familjer, par, grillar och ungdomsgäng. Livet är härligt!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: