Doktor online och semester

Idag är jag glad för jag och Dan the man är på väg till Sicilien för en veckas semester. Men i helgen var det inte lika bra. Jag åkte nämligen på en urinvägsinfektion. Då prövade jag för första gången att kontakta en doktor online. Så smidigt det var. Beskrev mina symtom och fick medicin utskrivet. Bara att hämta på apoteket. Dessutom följde de upp dagen efter med ettmedfelande. Vilken bra tjänst istället för att ta upp dyrbar tid på vårdcentralen vid såna här ”rutin”-sjukdomar om man kan kalla det så. Så hurra för semester med Dan och doktorn på nätet!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: