Rykten och skvaller

Visst är det ett intressant tema? Jag kan bli så förvånad över vilka proportioner rykten kan ta och hur mycket energi som laddas in. Det blir nästan självgående på något sätt. Och hur ett litet ord sagt mellan två människor kan växa till något enormt och annorlunda. Såpass annorlunda att man inte känner igen det när man hör det på nytt från ett oväntat håll . Viskleken är mycket större och farligare i verkligheten. 

Jag undrar ibland vad man skulle kunna åstadkomma om man kunde samla all den energin och vända den till en kraft för att faktiskt göra något bra tillsammans. Istället för att som det oftast bara leder till, spilld energi. Jag tänker också på hur människor kommer i kläm i ryktesspridningen. Nej min uppmaning till alla är var ärliga mot varandra och er själva. Fråga när du undrar över saker och lägg din energi på saker du och andra mår bra av! Så bygger vi något bra tillsammans! Kram på er! 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: