Jägarexamen på gång…

Jo du läste rätt. Rubriken är jägarexamen. Nu tänker du: hmmm har jag nånsin hört Anita prata om jaktintresset? Nej förmodligen inte,  för detta är en helt ny hobby för mig. Och  mina jaktmarker är inte ute i skogen utan mer på Coop och ICA. Nu tänker du ??? Whaaaat???

Men det är inte så tokigt som det låter. Jag håller nämligen på att bli näringsjägare. Jag fick tipset att lyssna på food pharmacys blogg och är nu helt fast. Dessa två underbara tjejer och näringsjägare, dessutom från min gamla hemstad Göteborg, med sin härliga dialekt och humor men framförallt sitt engagemang i vad vi äter och hur vi med enkla små tillägg göra underverk för kroppens goda soldater har verkligen inspirerat mig. Så nu ska jag också bli en fullfjädrad näringsjägare och göda mina goda tarmbakterier med grönsaker i alla färger varje dag. 
Troligtvis har ni som läser min blogg redan koll på detta men om ni inte känner till Food pharmacy sen tidigare så kika in på deras blogg, full med goda recept och tips, eller lyssna på deras pod. Så kanske ni också vill hänga med på en jakttur!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: