Hal som en ål

Vet ni hur det är att ha ett kontorsjobb, försöka verka inlyssnande och vara kär i ett par silkiga sköna brallor? Lägg då också till en viss medfödd klumpighet till scenariot så börjar kanske bilden klarna. Jasså inte det, då får jag väl förklara närmare. 

Jag har köpt ett par snygga och fantastiskt sköna byxor i ett blankt tyg. Det känns som att gå i pyjamas så skönt! Dessa bar jag stolt till jobbet idag. 
Väl på plats så stod jag först och arbetade, har ju så klart höj- och sänkbart bord. Sedan kom en av kollegorna in på rummet och jag skulle sätta mig tillrätta i en inkännande, lyssnande och professionell position i min fina kontorsstol på hjul. Det ska tilläggas att jag är typen som gärna sitter ytterst på stolen lätt framåtlutad. Det beror kanske på att jag är närsynt. Vad vet jag? 
Hur som helst jag sätter ner min sidenbeklädda nästan pyjamasrumpa på kontorsstolen med hjul. Vad händer? Stolen far iväg som en katapult rakt bakåt med en jäkla fart. Själv får jag precis upp händerna i tid och kan greppa tag i skrivbordskanten halvsittande, ostadig utan stol och vinglar betänkligt. 
Ni kan också när ni målar upp bilden av mig och denna händelse lägga till headset med sladd till datorn som åker snett samt dubbla par glasögon, ett par på näsan och ett par i pannan som också for lite hit och dit. Svårt i det läget att hålla masken och fortsätta verka professionell och lyssnande. Gapskratt blev det istället! 
Man kan ju tro att jag lärde mig en läxa. Men icke sa Nicke. Totalt tre gånger hände detta idag. Men byxorna är fantastiska det är dom och hala…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: