Semesterfeeling

Idag har jag verkligen semesterfeeling. Vädret är ju helt fantastiskt. Ett sånt högtryck. Vet inte att jag upplevt liknande tidigare och då är jag ju ändå, typ jättegammal. Men å andra sidan har jag nog lite dåligt minne också. Hur som helst semesterfeeling var ordet. 

Väder, fotbollsfest, fredag och många glada semesterhälsningar på jobbet ger helt enkelt en fantastisk semesterfeeling. Å vet ni vad som är så bra? Jo jag jobbar även nästa vecka så då har jag en ny chans på samma härliga semesterkänsla en gång till! Smaka på den du.  

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: