Hallå där! Long time No see

Kommer du ihåg mig? Gladanka? Jag har bloggat förr men det var ett tag sen och som jag saknat det. Jag har inte bara startat ny blogg, på ny plattform med egen domän. Nä nu jäklar är det på riktigt. Jag har även anmält mig till en skrivarkurs. Spännande tycker jag. Jag skulle tycka det var kul om du ville hänga här med mig ibland så lovar jag att försöka roa dig med tokiga händelser och små tankar om livet. Är du på?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

En tanke på “Hallå där! Long time No see

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: