Vara i våg

Anna – Pilane, Tjörn

Ge lagom mycket av allt. Inte låta kraven kväva. Tänka nytt och tänka luftiga tankar. Göra gott, vara förlåtande och inte döma så hårt. Göra det som är roligt och släppa tvånget. Låta lusten växa och det goda spira. Minska energin ut och öka energin in. Umgås med nära och kära. Låta duktigheten stå tillbaka och låta livet spela. Följa med vinden och låta äventyret styra. Släppa kontrollen och inte alltid bjuda upp motvinden till dans. Vara nyfiken och släppa ängslan. Njuta och skratta. Stanna upp och lyssna. Ha tillförsikt och självtillit. Andas och bara vara.

Bland det svåraste som finns.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: