Jorda mig själv

Hur jordar du dig? Vad gör att du står stark när allt runt dig förändras? Hur hittar du det där som gör att du orkar hålla i när det blåser som värst? För mig är det att göra vardagssaker. Göra det jag känner till väl och kan på mina fem fingrar. Det som inte förändras. Att fokusera på en sak i taget. Att försöka tänka på vad jag gör och hur jag gör det, när jag gör det. Koncentrera mina tankar till de små enkla tingen som att bädda, laga mat eller diska. Läsa en bok eller gå en promenad. Finna glädje och lugn i de små vardagssakerna, det som alltid finns där. Inte skynda mig eller stressa utan låta var sak ta sin tid och känna tacksamhet för allt jag har och för allt jag kan göra. Så står jag lite starkare när väl stormen kryper närmare.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: