Idéknäppar

Jag älskar att få mina knäppa idéknäppar.

Förverklingsfas startad

Du vet när du har något problem som gnager och du kan liksom inte släppa det, du har nästan gett upp och då helt plötsligt, utan förvarning som ur tomma intet kommer den briljanta lösningen till dig. Åtminstone verkar den briljant just då. Det kan ju visa sig senare att den inte var lika smart men känslan i just det ögonblicket är fantastisk.

Jag blir helt uppfylld av glädje och energi och vill skrida till verket och testa direkt.

Oftast får jag knäpparna när jag rör på mig. Som när jag promenerar fram och tillbaka till tåget. Men imorse vaknade jag med halva lösningen och studsade upp ur sängen och så kom resten också. Vilken pangstart på dagen. Nu ska Dan the man och jag förverkliga!

När får du dina knäppa idéknäppar?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: