Flaggan i topp

Vilken dag! Mors dag, Pingstdagen och första sommardagen. Allt i ett. Och inte nog med det. Vi firar också ett år här i paradiset.

Tänk att jag är mamma till två fantastiska döttrar. Tanken är faktiskt lite svindlande fast jag varit mamma i över 30 år. Men att vara förälder är som att alltid vara nybörjare på något sätt. Jag har ju inte varit mamma åt en 31 åring ännu. Det är inte många andra roller där man alltid är lite nybörjare.

I dagarna var det också ett år sedan vi fick tillgång till vårt hus så nu har vi varit med om både sommar, höst, vinter och vår här i stugan. Och jag ser verkligen fram mot ett varv till här i paradiset.

Det känns verkligen som om sommaren anlänt idag. Det har varit så soligt och varmt och borta vid Hofsnäs var det fullt med picknickande sällskap. Det såg ut att vara många som firade morsdag utomhus. Här runt huset har dom höga asparna slagit ut och det har susat och prasslat så skönt i löven av den ljumma sommarvinden. Det ljudet är bland det härligaste jag vet.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: