Perfekt?

Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Perfekt är verkligen min fiende. Om jag inte kan följa motionsprogrammet till punkt och pricka är det ingen idé, om jag inte hittar det perfekta läget för ett växthus är det ingen idé. Om det jag målar inte blir som jag vill är det ingen idé. Vädret är inte perfekt semesterväder för det regnar. Perfekt kväver verkligen all kreativitet.

Tänk om det jag faktiskt motionerar är tillräckligt bra trots att det inte följer planen helt och hållet. Tänk om jag kan odla massor av saker i ett växthus som står i trädgården på en mindre perfekt plats? Tänk om det som jag målar på tavlan blir heltokigt och att jag har roligt medan jag gör det? Tänk om…

Just do it, don’t overthink it. Lätt att säga, men svårt att leva efter. Dags att trotsa regnet, hylla good enough och samtidigt ge plats för kreativiteten.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: