Orutinerad på rutiner

Jag har alltid tänkt att rutiner är trist. Jag vill vara fri och spontan, göra som jag känner för och inte fastna i invanda mönster. Men jag ska ärligt erkänna att jag behöver verkligen rutiner. Jag funkar inte annars. Jag behöver lägga mig samma tid, äta regelbundet och röra på mig. Och tänk att just i såna här tider med deppidemier, klimathot, höstmörker och presidentval så är det just dom rutinerna som får mig att må bra och inte bara stå ut. Att inte titta för långt fram utan bara se fram mot nästa lilla dagliga loop. Ta en dag i taget, minut för minut. Och jag blir faktiskt mer och mer rutinerad för var dag. Kanske till och med lite inrutad.

Inrutat är ju trots allt det nya spontana eller?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: