Ryggar inte för spinning längre

En kulen novemberdag 2011 bytte vi till vinterdäck på bilen och jag bar in sommardäcken i garaget. Det skulle jag så här i efterhand gjort på ett lite mer ergonomiskt sätt. Är lite för envis för mitt eget bästa ibland. Jag fick ordentligt ont i ryggen och har sedan dess haft problem med inflammation i min ländrygg. Jag fick till exempel helt lägga av med all annan träning än gymträning i ett halvår. Kunde till min stora sorg inte hoppa, skutta, springa och spinna som jag brukade och hade ont i stort sett varje dag.

Men det vände till slut och sakta men säkert har det blivit bättre och bättre. Sista halvåret har jag kunnat vara med på allt fler typer av träningspass och tom kunnat börja springa igen. Det har faktiskt bara varit spinning som jag inte riktigt klarat av under hösten. Och idag, ÄNTLIGEN, har jag för första gången på tre år genomfört ett spinningpass utan problem! Tadaa!

Kan tillägga att vi har skaffat däckhotell i år. Så att bära däcken själv är tack och lov ett minne blott! Det gläder både mig och min rygg.

Och imorgon fyller jag år…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: