Trädgårdsplanering…

Idag har jag gått i trädgårdstankar. Det är alltid så när våren börjar närma sig då börjar jag fundera på olika projekt i trädgården. De flesta blir aldrig genomförda men det gör inget för då kan jag ju finslipa ytterligare på dem till nästa vår. Idag har jag funderat på avskärmning på altanen, pergola med bänk, ta bort rosenrabatten och göra en lökrabatt istället. Funderat på nya krukplanteringar jag skulle kunna ha och om jag kanske ändå ska ha rabarber på baksidan. Vi får se vad som händer men trädgårdsplanerandet har ialla fall förgyllt denna dagen:)

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: