Tro och tvivel

En av mina största fiender är tvivlet. Det är en sådan skillnad på en dag när jag tror på mig själv och känner mig lugn och säker. Och en dag där jag tvivlar och inte kan ta minsta lilla beslut utan att få beslutsångest. Som tur är kommer de sämre dagarna mer sällan än de bra. När det där tvivlet kommer och jag börjar vackla, då gäller det att hitta sakerna som jordar mig. Och som får mig att känna efter inåt istället för att bara springa på. När omvärlden snurrar på lite för fort är det lätt att ryckas med och gå upp i varv och bli orolig. Då gäller det att tänka på allt som faktiskt brukar gå bra och på att det mesta inte på nåt sätt är livsavgörande eller inte ens så värst bråttom med egentligen. Att hitta tilliten, att tro på att det mesta ordnar sig. Idag har yoga med bästa lunchyogagänget, min fina, fina kollega H, och ett pass på Friskis hjälpt mig in på rätt väg igen så att jag verkligen kan njuta av min påskledighet med familjen. Tack till er!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: