Ryktet

Imorse läste Dan the man i tidningen att det ordnas parknostalgi i Folkets Park i Värnamo på fredag. Dave Edmunds kommer dit sa han till mig och Jack Black. Jack Black säger jag, då måste jag säga till S på jobbet för hon älskar Jack Black. Det visste jag för det hade vi snackat om igår på lunchen. Ett sånt osannolikt sammanträffande. Vilken nyhet!

På lunchen släppte jag bomben. Jack Black kommer till Värnamo! S sa att då kunde det vara värt att gå dit. För han är verkligen rolig och alla blev jätteglada. 
Nu ikväll fick jag ett meddelande från A: Anita det är Black Jack som kommer dit och spelar. Inte Jack Black. 
Make sense. Varför skulle han komma till Värnamo? Musikfest, nostalgi och Black Jack känns mer som ett sammanhang, mer på riktigt. Men imorse är jag helt säker på att jag hörde Jack Blacks namn nämnas…jag svär…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: