Träna sitt tålamod

För några år sedan lyssnade jag på Kay Pollacks sommarprat och fastnade för något han sa som jag tänkt mycket på sedan dess. Nämligen att besvärliga människor ska man se som ett bra tillfälle att öva sitt tålamod. Enligt Kay kan man till och med vara tacksam över tillfället att få öva istället för att reta upp sig. Själv är jag precis i starten på den resan. Har knappt klivit på tåget. Men jag skulle gärna åka med måste bara hitta dörren…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: