Ungdomar

Ikväll tänker jag på alla duktiga ungdomar som finns här i världen. Som till exempel U-21 landslaget som spelar final just ikväll. Och som ger oss alla i Sverige en riktigt spännande kväll. Eller som mina fina barn Anna och Sofia som kämpat på med sina studier och nu har lite sommarlov men knappast ledigt och som jag är så stolt över som bara en mamma kan vara. Eller som alla mina fina ungdomar till jobbarkompisar som gör livet på jobbet så mycket roligare varje dag. Eller som alla fina ungdomar jag känner på Friskis som engagerar sig och leder pass eller värdar på olika sätt. 

Ni är helt enkelt fantastiska. Och jag är stolt och glad att få vara med på ett hörn i era liv!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: