Superbollsnjutning

Dagens humörhöjare var Friskisbesöket. Först ett skönt yogapass där jag blev påmind om att det är ju jag själv som bestämmer till stor del hur jag mår. Okej det är en väldigt mörk årstid nu men jag kan ju faktiskt välja bort att fokusera på höstmörkret och välja att njuta av livet istället. Så efter en lång och skön bastu gick jag direkt till Lisa&Eriks hälsocafé och njöt av en god kopp kaffe och en fantastisk superboll. Mycket njutbart indeed.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: