Det kunde gått värre…

Denna helgen har jag inte klarat av normala saker utan att skada mig. Jag är klantig i vanliga fall men denna helgen slog jag nån typ av rekord tror jag. 

Det började redan i fredags. Jag skar första biten på min gudomligt goda hämtpizza med gorgonzola och valnötter. Det var en extra crunchy kantbit. Jag var vrålhungrig och stoppar den i munnen samtidigt som jag försöker berätta om dagens händelser i ett rasande tempo för Dan. Ouppfostrat och dumt. Första regelbrottet: prata inte med mat i munnen.  Andra regelbrottet: tugga all mat 100 ggr (eller åtminstone en gång) innan du sväljer. Jag svalde biten hel utan att tugga. Aj aj aj vad ont det gjorde, hela vägen ner. Hade ont igår med i matstrupen, ringde till och med sjukvårdsupplysningen, men idag är det borta som skönt är. 

Då kommer nästa klantighetsmanöver som ett brev på posten. 

Jag städade ”extra ordentligt” i sovrummet. Resulterade i att jag tappade hela sängen på min stortå. Så nu är den blå och ömmar. 
Men det kunde varit värre, pizzabiten kunde fastnat och tån kunde gått av. Så jag är väldigt glad ändå. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: