Naturreservat x 2

Idag tog Dan the man och jag en riktig långpromenad. Först upp mot Bondberget som var helt översållat av vitsippor och blåsippor. Helt ljuvligt vackert. Sedan gick vi ett varv runt Rocksjön på spängerna. Där var det mer gula vårblommor och varmt och skönt i lä. Allt som allt blev det dryga milen som vi var ute, inte utan att det kändes lite i fötterna när vi kom hem. Känner mig tacksam att trots att jag bor nästan mitt i stan kan jag lätt komma ut i såna här fina områden. Bjuder på foton från dagens tur. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: