En gyllene väg

Mammahjärtat slår återigen stadigt och tryggt efter en rejäl boost med dottertid denna veckan. Först i Malmö och nu i Stockholm. Det känns gott. Sedan att ha haft så trevligt resesällskap på båda turerna har inte gjort resorna sämre på något sätt. Jag är lyckligt lottad med en fantastisk make, härliga arbetskamrater och dessutom mysiga friskisvänner att förgylla E4:an med i vilken riktning jag än åker. Det är jag glad för ikväll!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: