Bara halvvägs

Nu har jag sett den. Den helt underbara dokumentärfilmen om Dagny Carlsson 103 år på SVT play. Jag kan bara säga: – Titta på den, den är helt fantastisk! Tänk att ha levt i drygt hundra år och fortfarande vara så nyfiken på livet att man tar till sig ny teknik och börjar blogga. Härligt. Dessutom håller hon datakurser för andra pensionärer som vill lära sig. En sån tuff, sprudlande och levnadsglad människa. Nu vill jag också bli 103 år, då har jag ju fortfarande halva livet kvar vilket känns både härligt och trösterikt. Jag undrar vad för ny teknik som finns då, om 52 år, som jag kan ta till mig och kanske lära ut. Teleportering kanske?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: