23 år

Idag har Dan The Man och jag varit gifta i 23 fina långa år. Det är verkligen något att vara tacksam och glad över. Å jag hoppas naturligtvis på minst lika många fina år till. Vi gifte oss på tingsrätten i Jönköping, alldeles i hemlighet, klockan tre på eftermiddagen en torsdag. Det var jag, Dan The Man och Lilla Sofia som då var 3 år. Anna var egentligen också med men bara som en liten parvel inuti min mage. Vi slog på stort och tog den långa versionen på tre minuter. Två kvinnor från tingsrätten var våra vittnen. De hade tänt ljus och gjort fint i rummet som vi vigdes i. Det var en jättefin dag helt enkelt.

 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: