Sovmorgon eller piggmorgon

Jag går vanligtvis upp halv sex på vardagar och vill gärna ha sovmorgon på helgen. Många mornar när klockan ringer känner jag: nej inte redan jag vill sova meeeer. Så är det liksom. Det har jag ju bloggat om tidigare så jag ska inte tjata om det igen. 

Idag är det iallafall lördag och jag hade ställt klockan på halvsex, otippat eller hur? Och studsar upp pigg och på. Ännu mer otippat! Hur är det möjligt frågar en sig? Har hon hittat nån ny fantastisk kur mot trötthet eller har helt enkelt galenskapen till slut totalt tagit över? Men nej svaret är enklare än så.  Idag är ingen vanlig lördagsmorgon, idag är det systerdag. Så nu sitter jag pigg och fräsch, nja det där med fräsch kan dock diskuteras. När man går på känsla, inte kollar busstiderna och får halvspringa 2 km… Just det systerdag var det, …pigg och fräsch på väg med bussen mot Göteborg och finaste Eva! Min idol och förebild på så många sätt. Gladkänsla! Check på den. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: