Mitt paradis

Ni som känner mig vet att Dan the man och jag köpte ett fritidshus i maj förra året. Det har verkligen blivit vårt paradis. Hit åker vi varje helg och jordar oss.

När vi stiger ur bilen på fredagskvällen står jag bara och lyssnar på tystnaden en stund. Sedan tar jag ett par djupa andetag av den friska skogsdoften och bara känner lugnet.

Idag har vi arbetat i trädgården. Vi beskar det gamla äppelträdet. Det behövde lite kärlek och omsorg. Vi tog också ner några meter häck som kollapsat under snötyngden härom året och blivit helt förvuxen. Förhoppningsvis kommer den att växa rakryggad och stolt hädanefter.

Det var skönt att arbeta med kroppen som omväxling, att vara ute i den friska luften och bara koncentrera mig grenar och ris. Känner mig ödmjuk inför naturen och tacksam att jag får uppleva våren här i vårt paradis.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: